Om Hotel Point och närområdet

Hotellets faciliteter

I hotellrestaurangen serverar vi på morgonen en god frukostbuffé och på kvällen är du välkommen att ta del av vår á la carte meny med pasta och Napolitanska pizzor i vår nya Restaurant PAZZI.

Hotellet har wifi och konferensrum.

Frukosttider

Frukostserveringen är öppen vardagar 6.30 - 10.00 och helger 7.30 - 11.00.

Check in - Check out

Check in tidigast kl 15.00 och Check out senast kl 12.00

Nöjen och sevärdheter

I närområdet på Södermalm finns det både teatrar och biografer. Här finns också trevliga shoppingstråk som till exempel Götgatan. Området är även känt för sina många pubar och caféer. Flera härliga parker finns i närheten och det vackra torget vid Mose Backe är väl värt ett besök. Promenerar du över Götgatsbacken till Slussen så kan man härifrån åka båt över till det natursköna Djurgården. Här finns flera restauranger, friluftsmuseet Skansen och nöjesparken Gröna Lund. Från Slussen är det också nära att promenera vidare till Gamla Stan, ett måste om du inte har varit i Stockholm tidigare. Här finns de allra äldsta delarna av Stockholm och även Stockholms slott.

Stockholms skärgård

En härlig upplevelse på sommaren i Stockholm är att besöka någon av våra vackra skärgårdsöar. Båtarna avgår från Strömkajen i Stockholm. Förutom naturupplevelsen med bad och rekreation kan man också uppleva hamnliv, kultur och restaurangbesök samt viss shopping i till exempel skärgårdsstaden Vaxholm. Waxholmsbolaget har båtar som tar dig ut i skärgården och tre bemannade terminaler, på Strömkajen i Stockholm, på kajen i Vaxholm och vid Stavsnäs vinterhamn. Läs mer om utflykter och dagsturer till Stockholms skärgård här.

Hantering av personupplysningar

När du bokar på www.hotelpoint.se lagrar vi bland annat namn, adress och e-post. Detta för att kunna behandla din reservationsbegäran. 
Vi använder inte dina datauppgifter för att skicka marknadsinformation eller erbjudanden till dig, såvida du inte gett ditt samtycke till detta.
Hotel Point säljer inte personliga uppgifter till tredje part. Personupplysningar används, eller vidaresänds inte heller.

Deposition vid inchecking

Vid incheckning kan hotellet komma att begära deposition på ditt hotelluppehåll. Depositionen kan lämnas kontant eller med kreditkort.